Gilda cosmetic:
-   Svenskt
-   Naturligt
-   Professionellt

Vi kompromissar aldrig när det gäller kvaliteten på våra produkter. Produkterna innehåller aktiva ingredienser och enbart råvaror med vetenskapligt bevisad effekt.


Gildas hudvårdsserie är anpassad för alla olika hudtyper och hudtillstånd. Produktserien är även anpassad för män.

Vi arbetar med mikroinkapslade vitaminer, A och E-vitamin samt Mentol och Havtornsolja. Denna teknik isolerar ingredienserna i kapslar och det är först när dessa kommer i kontakt med huden och smörjs in som de brister och vitaminerna frigörs. Och ger ett snabbt och synbart resultat.

Produkterna innehåller 90 - 99 % ingredienser från naturen.

Anna Lotan Bio-Cosmetic.

Högkvalitiva, exklusiva, verksamma produkter.
Rena, aktiva och naturliga ingredienser
Ej tilsattser av kemsika prepareter och emulgeringsmedel
I över fyrtio år Anna Lotan arbetat med att ta fram produkter för olika hudtyper såsom uttorkad, fet, känslig och acneangripen hud. Det finns också speciellt framtagna produkter för behandling av seborrhea och ytliga blodkärl, liksom produkter för hud som genomgått laserbehandlingar och andra föryngrande behandlingar. Resultatet har blivit ett brett produktsortiment som är särskilt snälla mot både hyn och miljön.

Phytomer :är ett märke vars produkter är framtagna i samarbete med forskare med fokus på sammansättningar från havet. Produkterna innehåller bland annat alger och havsväxter som är rika på antioxidanter och aminosyror. De innehåller också en ingrediens som kallas “oligomer” som tydligen ett patentskyddat koncentrat av havsvatten och innehåller havsvattnets samtliga mineraler, däribland spårämnen som enligt Phytomer är nödvändiga för balans och vitalitet. Med hjälp av oligomer ska hudens naturliga skyddsbarriär skyddas och “laddas med energi” vilket ska göra att hudens motståndskraft ökar.

Inga av Phytomers produkter testas på djur

Gel med klass……högsta kvalité till rimliga priser!
Magnetic erbjuder ett brett sortiment med gelprodukter som erövrar nagelsalongerna i Europa. Magnetic´s geler appliceras enkelt och snabbt. Den extremt bra fästförmågan gör att ingen primer behöver appliceras i förväg. Förutom att ett extra arbetsmoment försvinner, skonas framför allt kundens naturnaglar. Materialet gulnar ej.

Du kan även köpa Gehwols fotvårdsprodukter hos mig. Gehwol är ett tysk företag,specialiserat på vårdande produkter för ben och fötter. Gehwol grundades 1868 och namnet betyder " gå bra".

Deras fotvårdsserie är baserat på naturliga växtextrakt i kombination med Gehwols specialformulerade cremebas. Produkterna är formulerade för att bygga upp och bibehålla god fothälsa. Växtextrakt från rosmarin, timjan, mynta, lavendel och eukalyptus är några av örterna som ingår i Gehwols produkter.