Ansiktsbehandlingar

En ansiktsbehandling är inte bara för de som har problem hud, utan för alla som behöver en stund för sig själva.

Lyx ansiktsbehandling
ca 70 min                            700:-

En lyxig behandling som får dig att slappna av totalt. Den börjas med en härlig ryggmassage i 10 min,hudanalys, rengöring, peeling med (elektrisk borste) för djupare rengöring, ånga, portömning, massage för ansikte, nacken och axlar , plockning av bryn samt  färgning  av bryn,  special mask som är anpassat till din hudtyp. Behandlingen avslutas med serum, dag och ögon kräm.

C-vitamin ansiktsbehandling
ca 60 min                        550:-

En riktig boost för din hud. Den motverkar att huden blir torkar ut, och är främjande av kollgensyntesen och hudförnylse. Behandlingen börjar med en rengöring, hudanalys, exfoloering,massage, applecering av koncentrerad c-vitamin, samt avslutande produkter.

Special Ansiktsbehandling med koppning massage
ca 60min                         600:-

Koppningsmassage är en djup behandling som stimulerar huden med vacuum. Den ökar blodcirkulationen och underlättar lymfdränage. Bli av med svullnad och få en mer vital hud med hälsosam lyster. 
Rengöring,hudanals,peeling, koppningsmassage, mask, ögon/dagkräm.


AHA Lysterbehandling
ca 60min                            600:-

En behandling som rengör och förbättrar hudens kvalite. Den avlägsnar döda celler, ökar blodcirkulationen och stimulerar bildandet av elastina och collagena fibrer. Rengöring, hudanalys, peeling och ansiktmassage med AHA syra, Avslutas med en Peeloff/AHA- mask, ögon/dagkräm.
 

Antirouge ansiktsbehandling 
ca 45 min                            490:-

En lugnande och stärkande behandling för känslig hud som förebygger och motverkar ytliga blodkärl samt ger en lyx känsla som varar länge på huden. Rengöring, peeling, ånga ,portömning, ansikts/nack och dekoltage massage,avslutas med special mask som bevarar fukten i huden och lugnar ner samt skyddar huden, serum och ögon/dag kräm.
 

Klassisk ansiktsbehandling
ca 60 min                            550:-     
    

Med den behandling hinner jag med allt, både lite skönt och mycket tid att hinna bli riktigt ren.

Börjas med en avslappnings serum, rengöring, hudanalys, peeling och en elektrisk borste används för effektivare rengöring, ånga, portömning, massage för ansikte, mask och avslutas med serum, dag och ögonkräm.
 

Porrengöring
ca 45 min                           490:-                 

För den yngre eller om du enbart är ute efter att bli ren eller har problem med pormaskar . En kortare, men ändå en effektiv behandling.

Rengöring med peelingtvätt som kommer på djupet och en hårdare elektrisk borste används för djupare rengöring, ånga, portömning, rengöring med bakteriedödande ansiktsvatten, lugnande mask och avslutas med serum, fuktberikat dagkräm och ögonkräm.

 

Ansiktsbehandling ”man”  
45 min                                 490:-

För våra män som vill unna sig något extra. Speciella produkter används och som är anpassade    för just män. Börjas med rengöring, peeling med elektrisk borst, ånga, portömning, ansiktsmassage, mask och avslutas med serum, dag och ögon kräm.

Ansiktsbehandling för acne hud med IPL 60min       750:-
IPL ljustekniker tränger det intensiva ljuset ner i hudens lager och också verkar bakteriedödande på acnebakterien. Det görs helt utan att skada övrig hud. Börjas med rengöring, peeling, IPL, avlutas med en mask och kräm som är anpassad för acne hud.